MC Home Styling

Een huis transformeren vind ik echt het mooiste wat er is! Zodra ik een ruimte voor me zie, of dat nu een kamer, een tuinhuisje, een groot pand of een kantoor is, begint het te borrelen. Ik denk in beelden, heb snel een plaatje voor me.

Samen komen we tot iets moois

Er zijn klanten die dat ook hebben, die exact weten wat ze willen. Ik vertaal hun wensen naar de praktijk en geef advies over materialen, kleur en slimme toevoegingen. Maar er zijn ook klanten die niet door de slechte staat van een huis heen kunnen kijken en volkomen vast zitten. Die neem ik bij de hand, soms letterlijk, en leid ze stap voor stap tot we het perfecte  eindresultaat voor ogen hebben. Ik stel veel vragen omdat ik echt samen tot iets moois wil komen. De klant moet er tenslotte in wonen of werken.

Kleuren en materialen

Ik heb lang in de mode gewerkt. Ik weet dus wat kleuren, vormen en materialen teweeg kunnen brengen. Ik heb gevoel voor stijl en sfeer, kan combinaties maken waar anderen niet zo snel op komen. En ik vind het heerlijk om met kleine ingrepen grote effecten te creëren! Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn. Liever niet. Besteed je geld maar aan goede basics zoals vloeren, mooie elektrapunten en goede verf, daar heb je het langst plezier van.

Ik weet welk effect kleuren, vormen en materialen teweeg kunnen brengen. Het zijn vaak de kleine accenten die het verschil maken!

Het komt altijd goed

Intussen heb ik heel wat verbouwingen gedaan. Ik ken de logistieke processen, weet hoe lang het duurt voor een gestucte muur droog is en een vloer beloopbaar. Ik versta de kunst om de vaklui op een vriendelijke manier aan te sturen. Natuurlijk is het soms stressen en ben je afhankelijk van leveranciers, levertijden, menskracht en het weer. Maar mijn ervaring is dat er altijd een oplossing is, voor alles. Daar vertrouw ik op en dat brengt een hoop rust. Ik manage de hele verbouwing, val de klant zo min mogelijk lastig en zorg ervoor dat de klus binnen de afgesproken termijn af is. Alsof het mijn eigen huis is. Zo voel ik het echt. Verbouwen is leuk, geeft energie, kost minder dan je denkt en het resultaat is altijd nog mooier dan je had durven dromen!

© 2016 Copyright - MC Home Styling