Werkwijze

Bij een verbouwing of renovatie komt heel wat kijken. MC Home Styling zorgt ervoor dat het hele proces vanaf het eerste contact tot en met de oplevering vlekkeloos verloopt. Verbouwen is leuk!

Eerste bezoek

De eerste afspraak vindt bij voorkeur plaats op de locatie. De klant vertelt zijn wensen. Maaike luistert, adviseert en vertaalt zoveel mogelijk wensen in concrete plannen. Samen komen ze tot de beste ideeën en oplossingen.

Werkwijzer

Dit document vormt de basis voor alle afspraken die er gemaakt worden. De klant ontvangt de ingevulde werkwijzer na het eerste bezoek per e-mail. De werkwijzer bevat per ruimte een complete beschrijving van het werk, inclusief een schatting van de benodigde materialen, tijd en kosten. Met als extra waardevolle tips voor de aanschaf van materialen en accessoires.

Inschakelen partijen

Maaike vraagt offertes aan van leveranciers en vakmensen. Zij heeft een uitgebreid netwerk van gerenommeerde en betrouwbare bedrijven. Samen met de klant worden er keuzes gemaakt. Maaike schakelt vervolgens de partijen in en onderhoudt contact gedurende het hele project. Zij zorgt ervoor dat het benodigde materiaal aanwezig is.

Start van de verbouwing

Maaike is aanwezig op de eerste dag van de verbouwing om iedereen wegwijs te maken en mogelijke problemen op te lossen.

Tijdens de verbouwing

Maaike heeft wekelijks contact met de vakmensen. Ze komt regelmatig langs en is altijd bereikbaar voor overleg of het oplossen van calamiteiten. Zij managet de verbouwing en bewaakt het budget. Ze weet met simpele ingrepen verrassende resultaten te creëren waardoor onvoorziene kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien houdt ze nauw contact met de klant en speelt tijdig in op mogelijkheden die zich voordoen waardoor het resultaat nóg beter wordt.

Afronding van de verbouwing

Als alle werkzaamheden afgerond zijn, krijgt u een rondleiding door het huis. Samen bekijkt u het eindresultaat. Eventuele onzorgvuldigheden worden zo snel mogelijk in orde gemaakt.

Evaluatie

Drie maanden nadat de woning is opgeleverd neemt Maaike contact met u op voor een korte evaluatie.